Înscrierea și certificarea ECDL

Înscrierea

Vă puteţi înscrie în programul ECDL în orice moment pe www.ecdl.ro prin completarea Formularului de înregistrare şi achiziţionând apoi o Serie unică de înscriere ECDL.

Pentru achiziționarea unei serii se achită 170 lei la caseria Liceului Teoretic „Carmen Sylva”, sumă care include și costurile aferente emiterii permisului ECDL.

Costurile privind examinarea pentru fiecare modul ECDL, inclusiv orele de pregătire, în cuantum de 80 lei/modul se achită în momentul în care se începe pregătirea pentru susținerea examenului aferent modulului respectiv, la caseria Liceului Teoretic „Carmen Sylva”.

Durata obținerii certificării

Perioada de obținere a unei certificări ECDL depinde de tipul de certificare ales, de nivelul de competenţă al fiecărui candidat şi de nevoia de a urma sau nu cursuri în vederea susţinerii acestor examene.

Candidații nu au obligația de a urma un curs de pregătire înainte de a se înscrie în programul de certificare ECDL și de a susține examenele.

Pentru pregătire, solicitaţi simulări ECDL către Centrul de Testare ECDL la care v-aţi înscris.

Certificarea ECDL

După promovarea tuturor examenelor aferente tipului de certificare ECDL ales, candidatul solicită Permisul ECDL corespunzător către centrul de testare ECDL unde a finalizat examenele. Permisul ECDL este valabil pe o perioadă nedeterminată.

Autenticitatea unui Permis ECDL se poate verifica contactând direct ECDL ROMANIA la adresa office@ecdl.ro sau prin accesarea Profilului ECDL Online.

Alegeţi certificarea ECDL de care aveţi nevoie și intraţi în programul internațional de certificare a competențelor digitale!

 

Contact: prof. Cerasela Liliana Cozoș

                  prof. Laurențiu Bulgaru

Print Friendly, PDF & Email

Scris de Laurentiu Bulgaru

2.435